Αλλαγή πληκτρολογίου MacBook

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή πληκτρολογίου σε MacBook για όλα τα μοντέλα στην χαμηλότερη τιμή.
Αλλαγή πληκτρολογίου
MacBook
Κόστος

Με ΦΠΑ 24%

Άτοκες δόσεις

από 48,39€

60,00€

3 X 20,00€

Χρόνος επισκευής 1-2 ήμερες
Εγγύηση επισκευής 12 μήνες
Τιμή με ανταλλακτικό Όχι

Χρειάζεστε αλλαγή πληκτρολογίου MacBook εάν:

 • Λείπουν πλήκτρα στο πληκτρολόγιο
 • Έχει πέσει καφές, νερό, τσάι.
 • Πατάμε τα πλήκτρα άλλα δεν λειτουργούν.
 • Τα πλήκτρα έχουν κολλήσει και δεν πατιούνται.
 • Φυσική φθορά.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι :

 • null
  Έλεγχος στο υπάρχον πληκτρολόγιο για να εντοπίσουμε το πρόβλημα.
 • null
  Εκτίμηση κόστους για την επισκευή του πληκτρολογίου αν είναι αυτό εφικτό ή την αντικατάσταση του με καινούριο.
 • null
  Έλεγχος και δοκιμή καλής λειτουργίας του πληκτρολογίου.
 • null
  Ενημέρωση του πελάτη και παραλαβή της συσκευής σας.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το πληκτρολόγιό σας;

Σας έπεσε κάτι υγρό πάνω του η σταμάτησε να λειτουργεί; Αναλαμβάνουμε την αλλαγή πληκτρολογίου MacBook και τον εσωτερικό καθαρισμό του MacBook, ώστε να λειτουργεί και πάλι χωρίς πρόβλημα.

Τι εγγύηση επισκευής έχει μια αλλαγή πληκτρολογίου MacBook;

Η αλλαγή πληκτρολογίου MacBook έχει εγγύηση επισκευής από 6 έως 16 μήνες. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο μας, καθώς και η αρίστη ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε σε κάθε επισκευή, μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που σας παρέχει γραπτή εγγύηση επισκευής επιστροφής χρημάτων σε κάθε επισκευή που κάνετε.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών του MacBook σας;

Η οθόνη στο MacBook σας αρχίζει να εμφανίζει διάφορα μαύρα τετράγωνα; Δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη αλλά λειτουργεί ο σκληρός δίσκος και το ανεμιστηράκι; Σας είπαν από άλλο service ότι δεν μπορούν να αναλάβουν την επισκευή στην κάρτα γραφικών ή ότι δεν επισκευάζεται; Οι έμπειροι τεχνικοί της repairphone.gr θα αναλάβουν την επισκευή κάρτας γραφικών MacBook. Θα σας ενημερώσουν άμεσα για την βλάβη και για το κόστος επισκευής του χωρίς καμιά χρέωση για την διάγνωση, ακόμα και αν το πρόβλημα είναι πολύπλοκο η βρίσκεται στην μητρική πλακέτα.

Μπορεί να γίνει επισκευή σε μητρική MacBook;

Φυσικά μπορεί να γίνει. Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ρομποτικά μηχανήματα αποκλειστικά για την επισκευή σε μητρική πλακέτα. Το τεχνικό μας τμήμα αποτελείται από ηλεκτρονικούς με μακροχρόνια εμπειρία πάνω στην επισκευή μητρικής.
Προβλήματα μητρικής πλακέτας που μπορεί να αντιμετωπίζεται είναι: Να μην ανάβει καθόλου το MacBook. Να σβήνει το λαμπάκι του φορτιστή μόλις εισέλθει στη θύρα φόρτισης ή όταν πατήσουμε το κουμπί “Power”. Να μην έχει ήχο, σήμα Wi-Fi ακόμα και να έχει μαύρη εικόνα. Όλες αυτές οι βλάβες μητρικής πλακέτας μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά από τους τεχνικούς μας.

Έχετε άμεσα διαθέσιμα ανταλλακτικά;

Διαθέτουμε άμεσα ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας κατάλληλα για την επισκευή MacBook. Μειώνουμε στο ελάχιστο τον χρόνο επισκευής και μπορείτε να παραλάβετε τη συσκευή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιούμε μόνο ανταλλακτικά υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας για όλες μας τις επισκευές και αυτό αποτελεί δέσμευση προς τους πελάτες μας.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας στο live chat, ανατρέξτε στην ενότητα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ), ή καλέστε μας στο 210 9513 700.
Λόγου χρόνου ή απόστασης δεν μπορείτε να παραδώσετε εσείς την συσκευή σας στο Service μας;
Επισκεφθείτε το κατάστημα μας στην Καλλιθέα, Σκίπη 24 για ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται στην συσκευή σας!

H αλλαγή πληκτρολογίου MacBook είναι διαθέσιμη σε πελάτες σε όλη την Ελλάδα με την διαδικασία αποστολής σε 5 απλά βήματα που θα βρείτε εδώ.